20 ian. 2010

O alta zi .



Parea o zi ca oricare alta. Frig , cafele , rasete , incruntari , muzica si doi-trei prieteni in jur...
Trei cuvinte au fost necesare sa fie rostite sau mai degraba scrise ,ca sa imi dau seama ca e o zi ok de facut poze . Fetelor si nu mie ... Timp scurs extrem de repede. Maini digerate, pachete arse, crengi rupte si zapada deranjata. Dar sa presupunem ca a iesit ceva. Lor le-a placut.
Nu putea fi totul frumos. Mici farame de lucruri care dor au fost presarate peste ore,odata cu venirea serii. Desi eu trag ,incerc sa fie bine,pun suflet si am sperante, astea nu se vad.Ma uit la mine si sunt multumita cu mine insami: am facut mereu cinste, am avut mereu rabdare, m-am abtinut mereu sa aduc nori pe cerul senin al oamenilor, daca as fi avut teme mi le-as fi facut, nu mi-am neglijat parintii, nu am insistat excesiv, nu am avut niciodata pretentii iesite din comun si mi-am spus parerea doar cand am crezut ca e cazul.Am vrut sa vad ca poate ,contez si eu pe ici pe colo.Si am asteptat...am asteptat[dar sa luam fiecare aspect in parte]. Rabdarea nu e o trasatura a firii mele din nastere. Sunt scorpion. Nu-mi sta in fire. Dar mi-am dezvoltat aceasta virtute ca sa-i fac fericiti pe cei care consider ca merita. Nu am vrut niciodata sa ma cert.Dar am pornit destul de des cate o cearta.Dar si in rarele cazuri cand am si eu ceva de spus .. atunci mi se intampla nenorocirea. Enervez exagerat de tare si persoana in cauza nu se abtine sa dea cu sataru. Deh .. Next. Scoala ocupa un loc destul de important pentru mine. Consider acest lucru o calitate. Ai mei sunt niste persoane destul de "nevoiase". In sensul ca au mereu nevoie sa ma vada si sa vorbeasca cu mine. Nu i-am oprit prea tare sa se bucure. Cand vine vorba de insistente, ma indoiesc pana la cer ca am pisat pe cineva vreodata. Cat despre pretentii .. nu am decat cateva. Sa inteleaga naiba toata lumea: EU NU GATESC! Never. Nema.[desi au fost cazuri cand am facut-o.O persoana m-a schimbat ,iar mama zice ca in bine].O trebui, o fi necesar ca femeie, nu pot sa gatesc. Ma enerveaza la culme. In rest, vreau sinceritate [ceea ce azi nu prea am primit, ca si in alte zile desigur]punctualitate si devotament.[ca pe restu nu le poti cere.Ele doar se simt daca faci sa fie simtite]. Aerul e gratis. Buuun. Next. Mi-am spus parerea doar cand am crezut de cuviinta. Tin sa subliniez. Cand mi-am spus parerea, ori a starnit rasul ironic al oamenilor, ori nu a fost bagata in seama, ori mi s-a dat peste mana la sensul "Nu te baga ca nu stii". Cu timpul, o sa invat sa-mi tin parerea doar pentru mine. Oricat de bine-gandita ar fi.
In incheiere, nu am nimic in plus de adaugat fata de ce am scris mai sus. Duc o viata normala. De om sensibil ...Satula de zile de cacat si sperante trase de par.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu