9 feb. 2010

Trairi de moment.


Ai simtit vreodata ca totul iti cade in cap? Ca nu gasesti nici o solutie... Un amalgam de sentimente si trairi misuna prin vertebre,vene si artere...incercand saracul sa se odihneasca , nu sa misune ca un nor de electroni in continua miscare. :
-Ura

-Neputinta

-Teama

-Anxietate

-Nesiguranta

-Nervi

-Ciuda

-Prostie simtita din partea celor din jur si din partea mea !

-Vise spulberate.

-Capat de drum?

-Sperante

-Dorinta de disparitie. Momentana sau definitiva.

-Rugaminti.

-Amintiri rascolite.

-Sentimente putrezite.

-Limita cerului devenita neinfinita.

-Cruzime

-Suflete sfaramate pe podea

-Amagiri

-Impulsivitate

-Minciuna

-Sinceritate

-Indiferenta

-Profunzimea sentimentelor care incep sa ia foc. Cu mici scantei.

-Nepasare

-Lasitate

-Mila?

-Dorinta de schimbare a mentalitatii unor anumiti oameni. Pentru ca la dracul !Comunismul exista in capetele stralucite a unora dintre noi.

-''Ne dorim uneori, ca cineva, sa ne intinda o mana si cu zambetul pe fata sa ne spuna : "Ia-ma de mana te rog si nu iti fie frica, te voi insoti cand vei avea probleme, voi plange cand tu plangi, voi fi fericit dacă tu eşti fericita, voi suferi daca vei suferi si sa stii ca întotdeauna, voi fi langa tine pe drumul vietii, sa te ajut, intotdeauna voi avea grija sa nu cazi, ca sa nu te ranesti". Sunt persoane datorita carora zambim “azi”pentru ca “ieri” ne-au şters lacrimile … sunt persoane de care ne va fi dor, pentru ca viata ii poate duce departe… sunt persoane care merita mai mult decât un mulţumesc, pentru ca se implica… sunt persoane care vor sa ne asculte, pentru ca le pasa cu adevărat… sunt persoane cu o inima mare, pentru ca au atatea de oferit cu drag… sunt persoane a caror urma nu se va sterge din viaţa nostra, pentru ca ne-au schimbat existenta... sunt oamenii pe care ii iubesc.''



Un comentariu: