11 feb. 2010

Seara in sange-


Iesire in sfarsit. Speram ca totul va fi bine,pt ca incepuse bine.Singura zi fara stres,fara nervi,convorbiri placute,ma vad cu el. Totul e frumos. Radem,ne batem,ne uitam la circa2-3 filme, neplictiseala in sfarsit. !
Doream sa nu se mai termine.Dar scurtul sir interminabil al orelor se pare ca are un sfarsit.
Ajung acasa.Frig.Cer fara stele[ceea ce pentru mine e ca si cum aerul se imputineaza].Reprosuri.Nemancata.Somn in cautare sa se odihneasca si el.
Peste toate astea , hop vine fericirea ! Sange...Sange... Sange... [Probabil credeti ca e una dintre problemele lunare ale fetelor,femeilor sau ca am incercat sa imi iau viata].Dar nu. Are alta provenienta...O boala se face prezenta incercand sa evolueze. Sange,dureri,lacrimi,neputinta. Drumul pare infinit. Parca as fi mers mile pe jos si nu as mai fi ajuns la o farmacie sa iau o pastila.Tulburata din cand in cand de sirene, claxoane timide sau urlete tembele,ajung dar nu acasa,ci la spital.Care ,din pacate , arata ca un lagar vechi , de-a lu` Ceausescu.
Iar frig.Iar cer fara stele. Auzi copiii abandonati,plangand.Miros de pastile.Injectii.Perfuzii .Toate ingropate in durere.Urlu in gand dupa nemurire si puterea de a distruge tot ce-mi sta in cale fiindca darul de a crea nu imi mai ofera satisfactia de a fi.
Si cica ar fi trebuit sa iau in calcul vorba: -''Totul e bine cand se termina cu bine!" -Cum naiba daca te doare asa tare? Daca vezi ca esti un robinet din care curge sange?Ca plangi iar maicata zice: ''Lasa ca se preface,sigur vrea ea maine ceva .'' Si inapoi in intuneric ma reconfortez cu volumul la maxim [Dezarie -Mother and child.]

Un comentariu:

  1. Stii cum e cand ai o viata, trebuie sa profiti de ea pana la maxim, nu pentru ca asa zic toti ci pentru ca asta vrem noi, asa simtim.
    Am avut parte toti de momente urate dar si de frumuseti pe care oricum le uitam.
    Important e ca doar pentru cei care merita, sa te pastrezi, pentru cei care vad in tine un nimeni tu nu contezi asa ca nici tu n-ar trebui sa tii cont de parerea lor.
    [ la prieteni, aberatiile se accepta]
    ai grija de tine.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere