12 feb. 2010

-Neiertare-


Continuau sa paseasca fara tinta, in tacere unul langa celalalt cu pleoapele lasate in jos.Mainile lor inca mai stateau una intr’alta in timp ce ningea cu cenusa de sub ele. Traiau intro paralizie a vointei in timp ce ea isi privea pasiva bucatelele de suflet sfarsmate pe podea. Nu vroia sa le adune sau sa le lipeasca, ar fi preferat de o mie de ori sa ramana la fel de goala ca in acel moment in locul amagirilor patrunse printre bucatelele lipite.Aerul de afara ii amortise, aparent, orice tendinta de a actiona sub imperiul primului implus.Ea stia ca acum o vedea goala, fara sclipiri de indragostit sau minciuni colorate. Oare ar mai fi fost posibil pentru el sa continuie, uitandu-se in acei ochi care, niciodata nu exprimasera altceva decat ceea ce spunea, dar, cu toate aceasta, vedeau in fiecare clipa o alta lume in spatele celei aparente, pe care o afisa, discordanta si contrastanta? Cruzimea sinceritatii inselate este inceputul sfarsitului, iar puterea indiferentei prefacute va fi mereu direct proportional cu profunzimea sentimentelor.Tocmai de aceea nu il putea ierta.Dar simtirile erau si ele de gheata. Nu se simteau cum ar fi trebuit.
A ramas sa astepte caldura sa vina ca sa i le topeasca. Iar apoi poate totul ar reveni la normal .

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce e ciudat la tine, ca deja ai probleme in "casnicie".
    Dandu-ma ca exemplu iti spun ca desi ma cunosc destul de bine - asa cred - sunt lucruri pe care le fac involuntar si care deranjeaza intr-un fel pe cei prezenti langa mine. Am incercat de multe ori sa remediez unele chestiuni dar niciodata n-am scapat de ele definitiv.
    Cred ca ai mai auzit asta dar un om, oricat ar zice ca se va schimba n-o s-o faca la comanda si in cel mai rau caz n-o s-o faca niciodata. Nu se va schimba cum vrei tu si cand vrei tu.
    Diferenta dintre un el si o ea e ca de la cer la pamant. Nu poti sa ceri soarelui sa straluceasca noaptea.
    Ti-as spune: ramai indiferenta, dar stiu ca nu se poate.
    Iti zic ai grija, totul va fi bine.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere