16 aug. 2010

Vorbe mute

Parca totul parea rupt dintr-o pagina de jurnal oarecum linistita. Dar odata ce treci la o alta zi, descoperi lucruri care iti ofera un disconfort sentimental.

Sunt dezamagita de mine pentru ca am ajuns sa fiu asa dezamagita de mama incat nu o mai consider mama.Tot ce ne lega , superficial, s-a spulberat. Poate voi puteti gasi in mamele voastre o prietena, un om care intelege, care iti e alaturi, care te critica cand trebuie si te indruma spre bine. Care tine cu tine atunci cand toti te acuza si iti ofera un umar al ei pe care sa plangi. Dar a mea nu poate si nu va fi niciodata asa. [ La revedere mama !. ]

Printre altele azi ai fost acolo , zi si noapte umbra mea ai devenit. Calm si optimism oferind.Stiu ca sunt in siguranta cu urmele tale ramase in mine. Ele dau puterea de a merge mai departe.

Necrezare dai dorintelor uitate in praf. Dar cel ce le asculta le scutura si le reda vantului, care bland si cu micile lui puteri le duce destinului care le indeplineste , cand are el chef. Asa ca! Hai mai destinule ... le indeplinesti si pe ale mele?


3 comentarii:

  1. Inca ai acea mama care sa te asculte si care sa te indrume spre bine, doar ca nu s-a ivit acea ocazie, cred, in care sa va "eliberati" amandoua si sa va impartasiti una alteia gandurile, sentimentele si regretele. Ea inca e acolo! Inca o mai ai! Sa nu-ti para rau atunci cand nu o sa o mai ai.. asa cum le pare rau altora cand e prea tarziu, asa cum mi se intampla si mie.
    Ne dam seama prea tarziu de ce am avut. Mult prea tarziu ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce e mai rau, ca ce ai scris chiar e adevarat. Trist, dar adevarat. Si nu se gaseste nimeni care sa creada, nimeni care sa fie acolo, chiar si in umbra, sau este cineva acolo prea fricos ca sa zica ceva sau prea departe ca sa-l vedem. Si nu-mi plac oamenii care te-ncurajeaza cu vorbe dulci; sa fim seriosi, toti murim o data si o data, e doar o problema de timp. Important e cum stim sa profitam de putinul timp care ne-a mai ramas.
    Viata e facuta din suferinte, regrete, certuri si putine secunde de prietenie si pace, dar nu-i totul pierdut.
    Si.. lasa dracu' moartea in pace; cu cat te gandesti mai mult la un lucru - sau cu cat il doresti - cu aceeasi tarie nu o sa se indeplineasca [proprie experienta].
    Cum se zice, " noi sa fim sanatori".
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. in orice relatie, fie ea de orice gen, trebuie sa existe comunicare, fara comunicare, fara a intelege nevoile fiecaruia nu poate exista o intelegere...
    fie ca voi doua sa va intelegeti mai bine

    RăspundețiȘtergere