6 apr. 2010

Franturi de cuvinte.




Am indraznit sa culeg aceasta fraza: ''Cand are,te uita...cand nu ar
e realizeaza ''multe'' si se-ntoarce..apoi iar are si iar uita'' ,deoarece cred ca e singura chestie spusa in care ma regasesc. Is singurele cuvinte care ma trezesc la viata si imi zic: ''Da-ti doua palme si iesi afara ! Ce-i in capul tau femeie? Nici 18 ani nu ai si iti futi singura sufletul cu mii de idei,ganduri si sentimente care nu le apreciaza si nu intereseaza pe nimeni?''
Si uite asa imi iau sufletul de mana, ii cant 2-3 versuri din Travka, il fac sa se linisteasca si sa zambeasca .

Eu sunt doar copilul care scrie, copilul care iti povesteste viziunea saraca pe care o are. E furtuna pe fruntea mea, acolo unde trauma se sparge usor din dezghet. Simt o cadere in gandul mintii mele, o trezire si apoi zambete. Vreau sa ma plimb spre ape albastre, banci mov, frunze aproape galbene, satule de viata, culori vii, dar nu suficiente. Poate nici soarele nu e suficient!
Dar ma multumesc cu putin vin ca sa mai treaca timpul , plimbari agasante si nopti albe.

Un comentariu:

  1. Vorbesti prostii, femeie.
    Stiu ca ti-e greu desi nu ma crezi. N-am trecut prin ce ai trecut tu dar am trecut prin alte chestii similare si stiu cum e sa nu mai ai ce vrei din tot sufletul. Stiu cum e sa suferi pentru ceva care, poate, nu se va mai intoarce niciodata.
    Nu incerca sa faci o victima din sufletul tau. Stiu ca esti puternica. Vei reusi.
    >:D<
    Welcome back! Abia astept sa te vad. :P

    RăspundețiȘtergere