14 aug. 2011

No Dejemos Que Se Apague

Cu tine, fara tine, si totusi cu tine tot timpul. Luna plina sau nu - toate noptile astea au mirosit a tine oricum. Zile care au trecut mult prea repede si altele care au stat in loc, unele aici si unele acolo, unele innebunitor de calde si altele infricosator de reci, toate pline de tine.Te-am pierdut in mine de atunci, din prima zi, si refuz sa te caut.A ramas vocea care imi spune in fiecare zi ca esti tot si certitudinea mea e ca o sa ramai. A ramas o strada goala pe care stiu ca o sa te intorci, o imagine cu doi prosti care stateau intinsi pe pat, nu vorbeau unul cu altul si se iubeau.

Ramane povestea noastra, si o sa ramana pana atunci cand Vodka nu o sa se mai bea cu suc natural, pana cand tineri inca adormiti nu o sa isi mai arunce saruturi de inceput si nu o sa isi mai bea cafeaua fierbinte intr-o seara de iarna, pana cand toate locurile alea care au amintirea noastra in ele, nu o sa mai fie. O sa ramana intotdeauna, pentru simplul fapt ca exista un "NOI" - noi, care avem cea mai frumoasa poveste.Si care continua sa fie scrisa pe venele vietii, indiferent de zilele ce o strabat.

Si vorbele, rupte parca dintr-o alta viata aspra si razbunatoare, aruncate in gluma , nu fac decat ca sufletul sa vrea si mai mult sa lupte , sa vada binele si sa treaca mai departe , spunandu-si:'' Bai nene, eu is normal . De ce nu devii si tu ? ''Zile se astern in cale, retinerea ta fata de iubire e la locul ei . Se observa in privirea ta , plina de dorinta si ganduri. Dar, Viata este darul.Noi suntem cei care ii desfac panglica magica si descopera continutul misterios. Asa ca, avanta-te in a iubi, sadeste incredere si ofera siguranta. Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu