4 ian. 2011

--Nume ales aleatoriu--

Minute egoiste fug cat mai departe de tine atunci cand ti-e cel putin, superficial bine.

Cuvinte rostite fara nici un sentiment dar cu un scop.

Priviri ce ucid nu cand se intalnesc ci cand is privite de restul privirilor din jur.

Vise imputinate castigand dezamagirea.

Nu esti ceea ce ai vrea sa fii , ce crezi tu ca esti , ce visezi a fi. Esti ce iti permit ei sa fii .

-Miros de scortisoara imbibat in sange etern pe un melancolic ton de ''Adio''- ti se rastoarna viata . Si te intrebi cand si unde, de ce si cum , poate, ar fi putut sa fie miros de scortisoara imbibat in saruturi fine pe un melanolic ton de '' Te iubesc'' .

Niciodata nu iti va lipsi cineva in care sa ai incredere. Pentru ca tu - pentru tine esti de ajuns.

Te uiti in oglinda si te intrebi : E bine sau doar vreau sa fie ? -Si iti raspunzi : Nu e si nici nu vrei deodata ce inca te intrebi acest lucru.

-Inautrul meu se lupta demnitatea cu atasarea timpurie a sufletului . Intre 50 de poze , 50 de pahare , 50 de vorbe aruncate si 50 de clipe minunate atasarea timpurie pare sa castige. Demnitatea plecandu-si capul si plecand stiind ca, intr-o zi isi va recupera locul .

-Ai reusit sa devii ceea ce nu ti-ai dorit niciodata . Dar el din greseala a reusit sa faca . A construit o epava , suflata cu aur din saruturi, baza din cuvinte si peretii din imbratisari. Epava care in timp, pierzand in multe batalii aceste componente nu a ajuns decat... scrum purtat de vant , prin parul tau, printre pasii lui , printre mainile copilului din parc, printre zecile de masini care aglomereaza intersectia Lunea la ora 12:00.

In lume sunt 6,470,818,671 de oameni. 6 vieti se pierd macar intr-o clipa cand tu o traiesti pe a ta. Dar din 6,470,818,671 de suflete doar unul conteaza!-AL TAU care uneori e impartit in jumatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu