11 nov. 2010

Superba...

Viata poate fi mai dura cu noi uneori. Dar pentru mine, ei sunt cei care mereu iti mangaie sufletul si te aduc la suprafata.
Invata de la vant cum sa dai la o parte
ce e rau. Invata de la soare cum sa zambesti cand totul e bine. Invata de la primavara cum sa iti revii atunci cand tot greul a trecut. Invata de la parinti cum sa fii om , cum sa fii cand trebuie sa fii parinte, asculta cu inima si nu cu mintea. Pentru ca acum nu le dam dreptate dar mai incolo, vom ajunge la vorbele lor.Fi-ti langa ei cat mai aveti timp . Ganditi-va la ziua de maine cum ar fi fara ei si inclinati balanta spre bine . Lasa de la tine ca sa fie totul bine. Exces de existenta in raport cu unele trairi neexistente sau uitate.Multumeste prin fapte si nu cuvinte, pentru ca faptele cantaresc mai mult.Lacrima curge si sufletul se curata . Liniste...

3 comentarii:

  1. Stii, ma bucur din tot sufletul ca ti-am descoperit blogul. Ma regasesc cumva in trairile tale, atat de bogate, atat de multe. Probabil esti una din rarii melancolici ai pamantului care accepta sa-si expuna fragmente de suflet pe bloguri, unde nici macar nu sunt apreciate intotdeauna la adevarata lor valoare.
    Felicitari. Transpui atat de bine ceea ce crezi despre viata, incat ajungi a ne convinge si pe noi de verosimilitatea cuvintelor tale.
    Cat despre mesajul tau, in ziua de astazi cine se mai agndeste la parinti? Pacat, ei sunt cei care pleaca mult prea repede, cei care ne marcheaza copilaria, cei pe care-i uitam cand nu mai au sa ne ofere decat iubire.
    Cu infinite imbratisari si urari de bine,
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Anda . >:D< ! sper sa ne cunoastem mai bine. sa tinem legatura

    RăspundețiȘtergere
  3. I'm back:D andutza_b3b3 - id meu daca vrei sa mai vorbim
    te astept cu bratele deschise >:D<

    Hugs and kisses,
    Anda

    RăspundețiȘtergere