9 iul. 2010

Vis de vara

Priviri departate. Concepte oarecum diferite. Aproximativ acelasi cerc de prieteni.


Odata cu respingerile altora, a aparut aprobarea mea. Si intr-un oarecare ceas, tampit si nebun de altfel, ne-am legat. Tu ai prins iepurele ala din multi altii[ si nu iti mai trebuie altul] iar eu m-am ales cu o noua viata, sanse noi la o viata roz si zile de vara perfecte. Batai , injuraturi,apoi iar pupaturi cu batai.Tot ce nu e permis la noi este. Crede’ma cand iti spun ca nu e doar imaginatia mea. Chiar e adevarat ca cele doua inimi ale noastre acum bat precum una singura. Nu auzi? Nu simti cum bat acelasi ritm ce mi l’ai fredonat cat stateam si mancam tarte cu ciocolata?? Cate ore din nopti nu le’am pierdut vorbind, si cate zile nu le’am petrecut povestindu’ne vietile. As fi vrut sa ma fi luat atunci de mana cand stateam si priveam stelele, si as fi vrut sa te sarut atunci cand ma priveai zambind si’mi spuneai ca is urata si ca nu ma mai suporti.. Dar suntem tineri si ne e teama sa nu gresim, sa nu pierdem ceea ce avem deja din lacomia de a avea mai mult.

Si’ti jur ca si eu simt exact la fel, si mie poate imi e chiar mai teama decat iti e tie. Si nu’ti pot promite ca totul va fi intotdeauna bine, si nici ca va dura pentru totdeauna, dar iti pot promite ca voi incerca.

Da, si eu cred ca te iubesc…

Diseara ne scriem numele in stele ca sa nu uitam niciodata ceea ce a fost, daca timpul va decide sa nu mai fie. Diseara ne scriem numele in inimile celuilalt ca sa nu regretam niciodata ceea ce a fost, daca timpul va decide sa nu mai fie.

Voi lasa fereastra deschisa ca sa te poti strecura diseara pe ea. Ma voi preface ca dorm in timp ce tu stai acolo, neindraznind sa intri in camera, privindu’ma cu atata drag. Iti voi urmarii pasii cum pasesc usor spre patul meu. Si voi deschide ochii pentru a fi sigura ca nu visez si esti aici, langa mine.

Aseaza’te langa mine si tine’ma in brate. Lasa’ma sa’ti numar bataile inimii si sa’mi plimb degetele prin parul tau incurcat, iar eu te voi lasa sa ma saruti usor pe frunte si sa ma mangai usor de brat.

Stii ca inima mea e acum la tine? Fii bland cu ea , te rog; inca are multe de invatat si nu stie cat de nemiloasa si urata e de fapt lumea asta.

Doua suflete se unesc prin saruturi. Doua inimi se unesc prin soapte. Doua trupuri se unesc prin atingeri…


[Revedere? - 30.05.2011]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu