2 mar. 2010

Constatari nedorite.

O zi destul de banala...Scoala.Caldura.Nervi.
Observ un lucru.Adica doua dar vi le spun pe rand
1.Nu stiu cat e de adevarat sau nu ,dar , eu zic 99,99 % din baieti se plictisesc mai usor de fete decat de fotbal . Au mai mult chef sa iasa la un fotbal in sala sau afara daca e ploaie sau ger decat sa se vada cu prietena. Prefera sa stea cu o bere in mana si 2-3 tovarasi langa si sa se uita la un campionat decat sa stea cu prietena la un film. Sau pur si simplu sa joace Fifa decat sa se ''joace'' cu prietena.
2.Oricat ai vrea sa accepti felul unei persoane nu poti.Iti doresti sa capitulezi. Se aduna dezamagiri peste dezamagiri.Suflet incarcat de zeci de fapte neacceptabile,de valori puse la pamant, de orgoliu si de prietenie calcate in picioare. Dar le inghiti si faci sacrificii odata cu ele.Ascultam azi un monolog de acuzatii si ma simteam lovita de sageti cu fiecare cuvant cu care avansa propozitia. Nu stiu .. e o senzatie chiar in cosul pieptului. Ai vrea sa plangi, dar nu poti pentru ca esti pe strada. Ai vrea sa ajungi acasa ca sa plangi, dar pana acasa mai sunt 2 ore. Ai vrea sa lovesti ceva, dar in jurul tau sunt numai oameni batrani si nevinovati. Se strange in tine atata suferinta .. incat nu intelegi .. de ce nu se opreste? Nu vede ca te raneste, ca smulge cate-o bucatica din tine cu fiecare silaba? Am ramas la fel de inchisa .. si o sa incerc sa fiu cat de sincera si concisa pot fi in urmatoarele randuri.Cand spun eu .. EU, Ioana .. ma gandesc la o camera goala si intunecoasa. Dintr-o data, ceva lumineaza un colt. Ei bine, in acel colt e cineva. O fata cu parul in toate directiile si cu mainile in jurul genunchilor, blestemandu-se. Pur si simplu nu ma inteleg. Ce anume a fost the worst thing of my life? Poate ca toate lucrurile la un loc mi-au furat inima si au vandut-o "pe un pumn de galbeni". Acel cineva care va fi langa mine toata viata va avea mult de suferit, stiu. E vina mea ca sunt asa. Sunt un labirint construit pe un crater. Daca nu il termini la timp vei sari in aer, inecat de lava. Sunt ca o inchisoare pe un vapor care a lovit un iceberg. Daca nu evadezi la timp, te vei scufunda in abisul marii. Daca auzeam inainte de o persoana care era de fapt un seif fara cheie n-as fi dat crezare vorbelor. Dar acum stiu mai bine. Un seif fara cheie e un continut necunoscut pierdut.
Si doare ca ne-am pierdut.

9 comentarii:

  1. Personalitate dubla?
    Nu-mi pari o persoana inchisa in tine, care sa sufere in tacere si sa nu spuna nimanui nimic. Din grupul celor 5 tu esti cea care vorbeste cel mai mult cand are o problema.
    Despre mine imi place sa vorbesc oricum, indiferent de ce-ar spune altii, dar sa va aud ca vorbiti asa despre voi ma deranjeaza.
    Ti-as scrie acum romane cum ca negativismul nu e bun la nimic, dar oricum tu stii...

    Ma costa mult sa zic asta. Te iubesc.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar daca unui baiat nu-i place fotbalul?
    Si, depinde cat de jucausa e prietena lui.

    Nu e "nevoie" sa generalizezi despre baieti(pentru ca sunt destul de sigur ca in proportie de 99,99% te-ai referit la prietenul tau), cum nici baietii nu trebuie sa generalizeze despre fete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am generalizat. Si nu ma refer neaparat la el. Ieri am discutat cu mai multi baieti... si cu prieteni de ai lor.Este parerea mea personala:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta inseamna ca 99.99% din prietenii tai, adica 50 de baieti, doua picioare si o mana, respecta regula pe care ai descris-o, dar nu toti baietii.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. buna faza cu baietii si procentul de 99,99% cum ca ei se plictisesc mai repede de fete, decat de.. activitatile lor(care, culmea, nu au nicio legatura cu prietenele lor).
    si
    2. imi place ce-ai scris si pot spune ca intr-o oarecare masura m-am regasit si eu..
    cred ca, cel putin, asa eram inainte.
    dar si acum mi se intampla multe "chichite" (sa le spun asa), dar care in timp se aduna si-mi provoaca o rana, pe care cu greu o mai pot trata. Si la urma urmei, cu cat de usor se formeaza ea, cu atat ti-e mai greu s-o vindeci.
    Dar stai linistita; sunt destui care sufera din cauza lumii, sau din cauza a ceea ce se intampla si intr-o secunda dintr-o zi..
    Important e ca, intr-un final, trecem si peste astea..; chiar daca amintirea ramane si noi ne simtim goi pe dinautru (in suflet, dar si in minte), eu cred ca avem o consolare: ajutorul lui Dumnezeu si maturizarea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar daca nu le-ar place fotbalul si ar vrea sa se "joace " tot timpul cu noi...nu ne-am plictisi?
    Si daca e sa facem un sondaj intre fete..cred ca 99% dintre fete se plictisesc mai repede de un baiat decat de cumparat pantofi..deci chestia e reciproca:))

    RăspundețiȘtergere
  7. As putea eu vreodata sa uit de-acele poze sub cearsaful alb, sifonat ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici depinde de amandoi, stii prea bine... Probabil daca el te-ar chema sa vii cu el la sala, la fotbal, nu ai mai avea aceiasi parere.Cred .

    RăspundețiȘtergere