7 mar. 2010

8 martie


Ele sunt fetele din viata mea !
Ceasul aleargă nebun prin una din ore, sparge fiecare minut, ticăie, ticăie, ticăie.
Seara pare mai degrabă un amurg mohorât şi îngheţat, drumul inzapezit, brăzdat de roţile grele, care mă duce cu gândul la un drum de front.Vorbesc cu ele si totul se da la o parte. Ca si cum ai trage perdeaua si soarele ala de duminica dimineata iti patrunde in camera. Pana peste retina si maduva oaselor.
Sunt lucruri care îmi dau prea mult de gândit, aş dori să fiu prezentă in desfăşurarea stărilor trecutului îndepărtat , să-mi dezleg nodurile interioare, dar nu mă pot întoarce în timp. Degeaba viitorul îmi apare mai formidabil, dar oricum ştiu că el va fi sursa tuturor împlinirilor sau eşecurilor mele. Mă chinui să pun accent pe fiecare secundă din timpul care aleargă pe lângă mine, de fapt, trebuie să preţuiesc prezentul!
Mă întreb încontinuu: ce se întâmplă cu mine?! Îmi pun poate prea multe întrebări şi nu găsesc răspunsuri. Pot spune că în capul meu e un haos total. Sunt foarte schimbătoare şi nu ştiu cât de bun e lucrul acesta. Totuşi,ele ma iau de mână şi mă lasa să admir un larg infinit, o linie de dus departe. Ma ajuta sa plutesc cu apa…Imi deznoada engimele si apasarile .
De aceea le multumesc ca ma suporta si sunt langa mine in fiecare secunda dintr-un minut !

La multi ani wei pushpelor !:*

3 comentarii:

  1. Chiar daca nu in fiecare secunda dintr-un minut, nu in fiecare minut dintr-o ora, nu in fiecare ora dintr-o zi, nu in fiecare zi din saptamana, nu in fiecare saptamana din luna, nu in fiecare luna din an, cand o sa ceri ajutor o sa fiu acolo sa te ajut cum pot.

    >:D<

    La multi ani~
    :x

    RăspundețiȘtergere
  2. deci .. si tu ai vorbit chestia aia cu Andrei ?
    eu pur si simplu .. am scris-o. mi-a trecut ceva prin cap, si am inceput s-o scriu.
    Si .. te iubesc! Bb. Andrei :X

    RăspundețiȘtergere